Hva med de store spørsmålene?

Det er mange spørsmål som blir spurt for tiden, men tør vi å spørre de spørsmålene som virkelig betyr noe? Tør vi å ta på alvor de spørsmålene som kan forandre livet vårt? Hva er meningen med livet? Finnes det en Gud? Hva skjer etter at vi dør?

Dersom du har lurt på slike spørsmål - og det har vel de fleste av og til - så har vi et spennende og nyttig tilbud til deg: Ta et Alpha-kurs og ta deg tid til å tenke igjennom disse spørsmålene.Da har du også mulighet til å diskutere med andre og høre andres meninger om disse spørsmålene. En Alpha-kveld starter med kveldsmat og en hyggelig prat med nye venner og bekjente, før vi får undervisning om kveldens tema. Deretter blir det samtale i grupper. Her er det ikke snakk om å tre fasitsvar ned over hodene på deltakerne, men lytte til hverandre og respektere hverandre. Her skal det være plass for spørsmål, tvil og tro. Det er dette som gjør gruppene, og hele kurskvelden så interessant.

Denne vinteren kjører vi Alpha-kurs i samarbeid med Randaberg og Grødem menigheter (Den norske Kirke).  Vi samles i kirkestua utenfor Randaberg kirke.  Første kurskveld er 17. januar kl. 19.00 - og det er bare å møte opp og melde seg på der og da!  Alpha er gratis!

Alpha-kurset er utviklet i England og har blitt veldig mye brukt i alle slags kirkesamfunn over hele verden. Kurset går hos oss annenhver torsdag (10 kvelder) pluss en kortweekend. Vi begynner med alphamiddagen 29.oktober.