Om oss

Randaberg Frikirke startet i 2001, men var i begynnelsen ikke formelt sett en egen menighet, og kommer fra Stavanger Frikirke. Etter mye blomstrende arbeid, og bra menighetsbygging ble Randaberg Frikirke stiftet som egen menighet 15. mars 2015.

Noe av det som har vært viktig for oss som menighet er at vi ikke ønsker å konkurrere med andre menigheter, og be folk flytte stoler. Vi vil komme i kontakt med mennesker som ikke har gått i en menighet fra før. Flere sier også at det er et spesielt fellesskap som preger oss som menighet, og at det er utrolig godt å være en del av det. Vi ønsker å være åpne for at flere får være en del av det! Vi har faktisk også tro på at vi har et viktig budskap å komme med!

Vi har gudstjeneste 1-2 søndager i måneden, og så er det huskirke annenhver uke. I tillegg til det, møtes vi på kafe Jærbakeren i Randaberg sentrum en gang i måneden fra kl 17-19.Vi har også akkurat startet alphakurs med Grødem menighet. Vi har også et arbeid mot Romania.

Her kan du lese mer om:
Hva vi drømmer om
-Modermenigheten vår, Stavanger Frikirke
-Ledelsen i menigheten
-Historien vår
-Om Frikirken generelt

Ønsker du å ta kontakt med oss, er du hjertelig velkommen til det!

Hvor er vi?
Gudstjenestene har vi på Håland Bedehus ved Hålandsvannet. Det er i samme huset som biblioteket. Besøksadressen dit er Kvernevikveien 159. 4070 Randaberg. Postadressen finner du
her.